ПОКАНА ЗА ИПАРД ИНФО СЕСИИ


Почитувани,
ни претставува огромно задоволство да ВЕ поканиме на претстојните ИПАРД ИНФО сесии,
кои ќе се одржуваат во Битола, Струмица и Велес во текот на месец мај 2017г.
Инфо сесиите се одлична можност да се подготвите за ИПАРД повикот кој е прв за 2017 и ќе трае до 23 јуни.
Исто така на едно место ќе имате можност директно да се советувате со прашања кои се важни за ИПАРД критериумите како: имотно-правни односи, урбанизација, сметководство итн.
НАЧИН НА ПРИЈАВУВАЊЕ
Пополнете ја пријавата и испратете ни ја на мејл, при што ќе добиете профактура за уплата.

Тука може да ја погледнете агендата за настанот.
Инфо Сесиите се организирани во соработка со Здружението на финансиски работници на локалната самоуправа и јавните претпријатија и Агенцијата за поттикнување на развој во земјоделието.
Распоред на Инфо сесиите:
Датум
Град
Локација
Адреса
11.05.2017 год.
Битола

Дирекција на АПРЗ
ул. „Климент Охридски“ бб, Пелагонка II-5/3
18.05.2017 год.
Велес
Регионален центар Велес – Општина Велес
ул. „Панко Брашнаров“ бр.1
23.05.2107 год.
 Струмица  Регионален центар Струмица  ул. „Ленинова“ бб
За сите дополнителни информации во врска со работилницата и пријавување на учество обратете се на телефон 070 33 44 28 или преку e-mail settimconsulting@gmail.com.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s